22. November 2015

Erhverv og kultur sammen om ny juletradition

Frederiks Jul flyerEt nyt samarbejde mellem Frederiksberg Erhverv og lokale kulturkræfter er baggrunden for den helt nye Frederiksberg-julekalender, som i disse dage med bliver sat til salg. Frederiksberg Erhverv, Forlaget Bolden og Frederiksberg Teater er gået sammen om at give byens børnefamilier 24 gode oplevelser i deres egen by.

Julekalenderen har titlen “Frederiks Jul”, som er en del af større fortælling om den juleglade dreng Frederik, Bag julekalenderens låger gemmer sig aktiviteter, præmier og gode tilbud fra lokale kulturinstitutioner og butiksdrivende til en værdi af over 1.000 kr.

Virtuelt og fysisk

Fortællingen om Frederik foregår desuden på de sociale medier, ligesom det lokale teater vil sørge for, at den juleglade dreng også dukker op i bybilledet, hvor han har det med at glemme sit store halstørklæde. I den forbindelse er der også en fotokonkurrence, som lægger op til små familieudflugter ud i lokalområdet. Konceptet er udviklet i samarbejde mellem Frederiksberg Erhvervs og Forlaget Bolden.

Køb som firmagave

Kalenderen er sat til salg hos en række butikker og kulturinstitutioner. Ønsker du også at sælge kalenderen i din butik eller evt. købe et større antal f.eks. i forbindelse med firmagaver, så kontakt bylivskonsulent Victor Aalund-Olsen hos Frederiksberg Erhverv på tlf. 2124 5735.