10. February 2021

Sparring

Sparring for virksomheder på Frederiksberg, lokalt og/eller via Copenhagen Business Hub.

Covid-19-krisen har kradset længe – det er ikke blevet lettere at være mindre selvstændig erhvervsdrivende. Ring: 2712 4263, hvis du har brug for sparring om din aktuelle situation.

Sparring, rådgivning og netværk er vigtig
Når vi som mennesker er pressede, kan vores evne til at tænke løsningsorienteret, være kreative og se muligheder blive udfordret. Hjernes kapacitet bliver optaget af bekymringer om fremtiden. Derfor råder vi dig til at søge sparring – f.eks. ved at kontakte os i Frederiksberg Erhverv. Det behøver ikke koste dig noget.
Økonomien er vital, men energien og det personlige lederskab kan også have brug for et boost. I Frederiksberg Erhverv har vi medlemmer, partnere og professionelle rådgivere, som gerne stiller op til dialog. Måske har du brug en godt råd fra en kollega? Det kan vi formidle.

Du kan også tage et kig på din økonomi ved hjælp af dette link: Krise-tools til dine vitale tal – Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden (ehhs.dk). Her finder du en scenarieberegner, som kan hjælpe med at give et overblik over, hvordan dine 2021-tal vil komme til at se ud samt et værktøj til korttids likviditetsoverblik. Det er et nyttigt startkit, hvis du har brug for at stille skarpt og tage vigtige beslutninger.
Hvis du har brug for at fordøje dine tal/vende det, du synes, de viser eller noget helt andet – så ring til os, så vi kan hjælpe med at belyse din situation.
Det kan være spørgsmål som:

  • Hvordan opretholder jeg kontakten til mine kunder?
  • Hvor går jeg hen og får sparring på min økonomiske situation?
  • Hvad gør andre for at holde gejsten oppe?

På Frederiksberg Erhverv, tlf: 2712 42 63 sidder Inge Faarborg, virksomheds- og proceskonsulent, Frederiksberg Erhverv, klar til at tage den første samtale og eventuelt dirigere dig videre til den eller de sparringspersoner, du har brug for at tale med.