25. June 2022

Frederiksberg Erhvervskonference & Frederiksberg Falconer Rotary Klub’s virksomhedspriser

To lokale virksomheder fik tildelt virksomhedsprisen uddelt af Frederiksberg Falconer Rotary Klub ved forårets Erhvervskonference.

Virksomhedsprisen for den humanitære indsats gik til Knitting for Olive

Fra butikken på Godthåbsvej:
Med på billedet er Pernille og Caroline Larsen og Christian Jensen

Rusland invaderet Ukraine i løbet af februar 2022 og det både kom bag på og rystede hele verden. Holdet bag Knitting for Olive på Godthåbsvej udviste hurtig og resolut handlekraft allerede i slutningen af februar – for en hurtig hjælp til Ukraine. Mor og datter organiserede en indsamling og målet var at butikken investerede omsætningen for en dag, lørdag den 26. februar, som gik ubeskåret til nødhjælp igennem Røde Kors til Ukraine.

Det blev knap 2. mill. Kr.

Beløbet størrelse er i sig selv bemærkelsesværdigt og det samme er selve indsatsen, organiseringen og markedsføringen af indsamlingen.

Frederiksberg Falconer Rotary Klub, som selv er både et erhvervsnetværk og en humanitær organisation, og fandt derfor at den særlige hurtige og resolutte indsats med et så vellykket resultat var anledningen til at Knitting for Olive skulle have Virksomhedsprisen og den humanitære indsats. Knitting for Olive viste med denne indsats at virksomheder kan gå foran i den humanitære indsats når der er brug for det.


Virksomhedsprisen – Detailhandlen for den gode butiksoplevelse og unikke design.

Fra prisuddelingen:
Med på billedet er Rikke og Poul Fick, Annete Finseth og Christian Jensen

En central del af fortællingen om Frederiksberg er omfanget af lokale butikker, hvor ejerne selv står for drift, indkøb og design af egne produkter. En af disse unikke butikker er FICK-CO, som fik tildelt Virksomhedsprisen – Detailhandlen for den gode butiksoplevelse og unikke design.   

Det særlige ved FICK-CO er ejerne, nemlig Rikke og Poul FICK. Frederiksberg Falconer Rotary Klub lagde særlig vægt på, at netop de som ejere med deres særlige engagement og forretningsforståelse er årsagen til butikkens succes igennem flere årtier. Rikke og Poul har med deres brændende interesse for møbler og møbeldesign skabt et møbelunivers som i den grad udfordrer kunderne. I butikken møder man møbler med kant, kulør og humor og det vækker kundernes opmærksomhed – og det er forudsætningen for at drive en succesfuld forretning.

FICK-CO – er en unik forretning og det engagement og forretningsforståelse som Rikke og Poul Fick har – gør at de er i en klasse for sig.

Med venlig hilsen

Christian Jensen

Præsident

Frederiksberg Falconer Rotary Klub