7. August 2022

Netværk for erhvervsdrivende

Det første fælles erhvervsnetværksmøde er fredag den 12. august kl. 8:00 – 10:00. Vi udarbejdet en ny struktur der gør vores netværksmodel mere skalerbar for dig og din virksomhed.

Energivenlige hjemmesider

Temaet for det første erhvervsnetværksmøde er energivenlige hjemmesider v/direktør Kristian Storm-Jørgensen fra TYPOCONSULT.

TYPOCONSULT er en lokal Frederiksberg virksomhed som er kendt for at sætte baren højt. Du vil helt sikkert opleve en ny måde at tænke hjemmesider på fremadrettet vil at høre oplægget.

Tilmeld dig Erhvervsnetværksmødet og find ud af om din hjemmeside er energivenlig.

Energivenlige hjemmesider v/direktør

Kristian Storm-Jørgensen fra TYPOCONSULT.

TypoConsult A/S
Rathsacksvej 1
1862 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 70 36
Email: info@typoconsult.dk

Aktivitetsgrupper for erhvervsdrivende

Er du erhvervsdrivende på Frederiksberg og har egen virksomhed så besøg et spændende netværk og vores nye aktivitetsgrupper. Vi tilbyder fem nye aktivitetsgrupper du kan blive en del af:

  • Ledelse og strategi
  • SMV Rådgiver
  • Skalering af virksomhed
  • Iværksætter
  • Marketing

Vi gennemgår de nye aktivitetsgrupper på erhvervsnetværksmøderne og hvordan du let du kan blive medlem og komme i gang med at tilføre ny værdi til din forretning.

Ønsker du at have en mere fremtrædende rolle indenfor ovennævnte eller har en ide til en anden aktivitetsgruppe som ikke er nævnt så tag fat i Christian Jensen på info@frberhverv.dk

Iværksætternetværket

Medlemmer af FRB iværksætternetværk og nye iværksættere er ligeledes velkommen til mødet den 12. august. Der vil være lejlighed til at møde andre iværksættere og få informationer om netværksaktiviteter i efteråret.