Åbent netværksmøde 26. februar

Åbent Netværksmøde onsdag 26. feb kl. 8:00-10:00

Frederiksberg Erhvervsnetværk inviterer til åbent netværksmøde for alle virksomheder på Frederiksberg.     

Tema: En livsrejse henimod det blå ocean

Sted: Restaurant Pilen, Pile Allé 14B, 2000 Frederiksberg.

Program:

Kl. 8:00 Dørene åbner – netværk – mød dine erhvervskollegaer på Frederiksberg samt info om Frederiksberg Erhvervsnetværk.

Vi åbner dørene kl. 8:00 og der vil blive serveret en let morgenmad til mødet som slutter kl. 10:00. Der vil være repræsentanter tilstede fra Erhvervsforeningen , som kan fortælle om Erhvervsforeningens forskellige erhvervsnetværk om forretningsudvikling, Offentlige leverandørnetværk m.m.

Kl. 8:30 En livsrejse henimod det blå ocean

v/ Christian Jensen – ejer af Courier Copenhagen på Gl. Kongevej.

Det blå ocean, der vil vi gerne sejle med vores virksomheder. Her er der færre konkurrenter, vi producerer unikke produkter og service med en god indtjening. Vi udvikler forretningen løbende og søger hele tiden nye veje ud i det blå ocean. Det er lettere sagt end gjort. Vi styrer selv vores virksomheder på baggrund af de værdier vi samler op igennem livet. Værdier som kan bringe os mange steder hen – hvilke bringe os til det blå ocean?

Vi formes bl.a. af de udfordringer og de fordringer livet byder på. Kom og hør en poetisk og personlig livsfortælling baseret på hændelser fra det virkelige liv.

Næste møde: Onsdag 25. marts kl. 18:30-21:00

Generalforsamling – Frederiksberg Erhvervsforening

Erhvervsforeningen version 2.0 – Sammen skaber vi byen – Din virksomheds fremtid? – og vi arbejder mere og mere målrettet for dig!
Vil du høre mere om hvad vi i Erhvervsforeningen har brugt kræfterne på i det forgangne år, og høre om planerne for fremtiden – så skal du deltage i medlemsmødet & generalforsamlingen.

Sæt kryds i kalenderen onsdag den 25. marts 2020.

Tilmeld dig her:

  Åbne netværksmøder

  Frederiksberg Erhvervsnetværk arrangerer åbne netværksmøder som henvender sig til alle virksomheder på Frederiksberg.

  Kontaktinfo:
  Frederiksberg Erhverv
  Gl. Kongevej 163
  1850 Frederiksberg C.
  www.frberhverv.dk
  info@frberhverv.dk
  Tlf: 40 91 96 83