Bliv synlig i gadebilledet

Pride-1024x771Frederiksberg Erhverv bliver jævnligt kontaktet af event-arrangører på Frederiksberg, der spørger om vi har medlemmer, der har lyst og mulighed for at stille op med alt fra madboder til udstillinger.

Nu følger vi for alvor op på disse henvendelser ved at spørge bredt ud til vores medlemmer, om i kan se jer involverede i et eller flere af disse arrangementer. Vi står gerne for den direkte kontakt til arrangørerne og hjælper også gerne til med ansøgninger af evt. tilladelser og bevillinger. Samtidig kan vi være behjælpelig med udlån af pavilloner, samt udlejning af ”food-trucks”, borde og stole og andet udstyr til de enkelte events.

Så hvis du kan se dig eller din virksomhed som deltager i et af de lokale events, så kontakt os og lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jer med den videre planlægning og organisering.

Vi har oprettet en oversigt over kommende events på Frederiksberg, hvor vi kan se en oplagt mulighed for dig som medlem at være repræsenteret. Du kan se den ved at klikke her.