Unik reklamemulighed under FRB Dagene

Birthe KjærNår det store TV2-liveshow “Fællessang på Charlie” kommer til Frederiksberg lørdag den 11. juni under FRB Dagene, har du som erhvervsdrivende en enestående mulighed for at annoncere midt på rådhuspladsen.

Johnny Reimer og Kirsten Siggaard er værter på showet, og musikken leveres af Birthe Kjær, Peter Belli, Søren Poppe, Nanna, m.fl. Showet afvikles af to omgange, kl. 18.00 og igen kl. 20.00, og optages til senere visning på TV2 Charlie, hvor det vises til mere end 1 mio. seere.

Det har efterhånden kørt med voksende succes i flere år med turné i hele landet. Det er dog første gang, at det kommer til hovedstaden, og det er muligvis det største musikarrangement til dato på Frederiksberg Rådhusplads, hvilket forventes at blive et kæmpe trækplaster fra nær og fjern.

Ved siden af den store scene vil der være placeret en storskærm, der viser reklamespots til de mange tilskuere. Reklamerne vil desuden i forberedelsestimerne i løbet af dagen og i pausen.

Du kan købe en reklamespot og opnå en enestående synlighed denne dag – kontakt Frederiksberg Erhverv for nærmere oplysninger på info *snabel-a* frberhverv.dk