Åbent netværksmøde 22. Januar

Åbent Netværksmøde onsdag 22. jan kl. 8:00-10:00

Frederiksberg Erhvervsnetværk inviterer til åbent netværk for alle virksomheder på Frederiksberg.     

Tema: Erhvervshuset Hovedstaden – Erhvervshuset kommer og fortæller om, hvad de kan gøre for virksomhederne på Frederiksberg

Sted: Restaurant Pilen, Pile Allé 14B, 2000 Frederiksberg.

Program:

Kl. 8:00 Dørene åbner – netværk – mød dine erhvervskollegaer på Frederiksberg samt info om Frederiksberg Erhvervsnetværk.

Vi åbner dørene kl. 8:00 og der vil blive serveret en let morgenmad til mødet som slutter kl. 10:00. Der vil være repræsentanter tilstede fra Erhvervsforeningen , som kan fortælle om Erhvervsforeningens forskellige erhvervsnetværk om forretningsudvikling, Offentlige leverandørnetværk m.m.

Kl. 8:30 Præsentation af Erhvervshuset Hovedstaden  

v/ Forretningsudvikler Tina Wøldiche Pedersen.

Erhvervshuset skriver på deres egen hjemmeside: ”Vi lever for at gøre en ægte forskel for den enkelte virksomhed” og de skriver endvidere: ”Vores forretningsudviklere har baggrund i det private erhvervsliv, ofte fra egen virksomhed og/eller ledelsesstillinger i større danske foretagender. De er kendetegnet ved engagement og uvildighed, og de formidler ud fra et dogme om, at kompleks viden sagtens kan gøres konkret og brugbar. Og de trækker gerne på hinanden, så et samlet sæt kompetencer kan matche dit behov.”

Næste møde: Onsdag 26. feb kl. 8:00-10:00

Tema: Vejen til livet & virksomheden – livsudfordringer & livsfordringer v/Christian Jensen

En poetisk og personlig livsfortælling baseret på historie og erindringer. Vi formes bl.a. af de udfordringer og de fordringer livet byder på. Fortællingen kommer bl.a. rundt om ledelse og forretningsprincipper og vejen til det blå ocean.

Sæt kryds i kalenderen onsdag den 26. februar 2020.

Åbne netværksmøder

Frederiksberg Erhvervsnetværk arrangerer åbne netværksmøder som henvender sig til alle virksomheder på Frederiksberg.

Kontaktinfo:
Frederiksberg Erhverv
Gl. Kongevej 163
1850 Frederiksberg C.
www.frberhverv.dk
info@frberhverv.dk
Tlf: 40 91 96 83