Godt Nytår – plan for foråret

Det første netværksmøde i 2020 i Frederiksberg Erhvervsnetværk om forretningsudvikling er afholdt.

Der er fuld aktivitet i flere arbejdsgrupper og styregrupper som arbejder med udvikling af handelsgaderne, erhvervsnetværk, BID projekterne og turistforum.

Vi er kommet godt i gang med 2020, og det bliver et aktivt forår. Sæt kryds i kalenderen ved følgende datoer:

Onsdag den 22. januar 2020 – Åbent Netværksmøde, på restaurant Pilen, v. KB’s tennisbaner

Forretningsudvikler Tina Wøldiche Pedersen fra Erhvervshuset hovedstaden kommer og fortæller om, hvad de kan gøre for virksomhederne på Frederiksberg. ”Vores forretningsudviklere har baggrund i det private erhvervsliv, ofte fra egen virksomhed og/eller ledelsesstillinger i større danske foretagender. De er kendetegnet ved engagement og uvildighed, og de formidler ud fra et dogme om, at kompleks viden sagtens kan gøres konkret og brugbar.” Du kan desuden få mere information om Erhvervsforeningens erhvervsnetværk om forretningsudvikling, Offentlige leverandør netværk m.m.

Tilmelding: info@frberhverv.dk


Onsdag den 29. januar 2020 – Netværk for offentlige leverandører, Kursustrappen, Kong Georgs Vej 11, baghuset

Netværk for offentlige leverandører – eller dem der gerne vil være det. Tidligere udbudschef i Frederiksberg Kommune – Adam Hey – giver os et indblik i, hvordan en kommune tænker udbud og eksterne leverancer, og hvordan man kommer i spil til udbudsrunder, og hvilke mindre leverandør-muligheder, der også er.  

Tilmelding: info@frberhverv.dk


Onsdag den 26. februar 2020 – Åbent Netværksmøde, restaurant Pilen, v. KB’s tennisbaner

Her kan du opleve formanden Christian Jensen med en poetisk og personlig livsfortælling ”Vejen til livet & virksomheden”. En historisk fortælling med personlige erindringer som handler om udfordringer og fordringer livet byder på og den betydning det har haft for hans tilgang til ledelse, forretningsprincipper og vejen til det blå ocean.

Tilmelding: info@frberhverv.dk


Onsdag den 25. marts 2020

Erhvervsforeningens generalforsamling og her vil der senere blive sendt indbydelser ud til medlemmerne.

Tilmelding: info@frberhverv.dk


Må 2020 bliver et godt år for alle erhvervsdrivende på Frederiksberg.

Formand Christian Jensen