Halvmaraton på Frederiksberg

21196164040_affa2e28fd_hSøndag den 18. september lægger København og Frederiksberg gader til Copenhagen Half Marathon – en verdensklassebegivenhed, som tiltrækker løbere og tilskuere fra hele verden.

I praksis betyder det omlægning af trafikken i visse gader og ikke mindst en masse events og underholdning til glæde for både løbere, tilskuere og borgere på Frederiksberg. 

Det sker på Frederiksberg:

Bas Under Buen inviterer til kæmpe fest for Frederiksbergs borgere under Bispeengbuen, hvor DJ’s sætter stemningen, når de fyrer op for hele seks pimpede lydcykler. Samtidig vil der være marked med salg af mad og drikke fra boder og en række andre aktiviteter, som giver god mulighed for at heppe på løberne.

Derudover lægger Frederiksberg gader til det populære aarhusianske rockband Superloader, et kæmpe kor med flere end 100 sangere, sambaorkester og -dans, kæmpe kvindekor, en strækning med spansk tema og meget mere.

Derudover vil caféer langs strækningen til løbet byde på gode tilbud til alle, der er ude for at heppe på dagen.

Ønsker du eller din virksomhed at sælge, uddele materiale eller lignende i den forbindelse, så kontakt venligst Bo Lajos Lindrup fra Sparta på blj@sparta.dk.

Trafikomlægninger 

Mens løberne forcerer de 21,1 km Copenhagen Half Marathon, er ruten lukket for trafik fra kl. 9.00 til 15.00. I nogle gader vil der desuden være begrænsede parkeringsmuligheder.

Der vil være skiltning i de berørte gader, og derudover kan man finde information om de trafikale ændringer på cphhalf.dk/trafikinformation og finde yderligere informationer på map.cphhalf.dk

Flyer_CphHalf