Digitale kurser revet væk

Pressemeddelelse fra Frederiksberg Erhverv og Frederiksberg Kommune:

so-logoVirksomhederne på Frederiksberg har taget rigtig godt imod tilbuddet om at få succes online. Der har været meget stor interesse for at deltage i efterårets kurser, som er fuldt booket, og der er mange på venteliste.

I forsommeren udbød Frederiksberg Kommune i samarbejde med Frederiksberg Erhverv og Google fem træningsforløb i at få succes online til virksomhederne på Frederiksberg. Det første kursus bliver holdt den 20. september, og interessen har været stor.

Deltagerantallet udvidet
”Det er godt at byens virksomheder er glade for kursustilbuddet. Det bekræfter jo, at der er et stort behov for at blive klogere på de forretningsmuligheder, der ligger online. Det er første gang vi samarbejder om denne type kurser, og vi glæder os til at høre, hvad virksomhederne synes om det. Hvis de er tilfredse, når vi har gennemført kurserne, så er det oplagt at tilbyde dem igen,” siger borgmester Jørgen Glenthøj (C).

Der var oprindelig plads til 30 deltagere på hvert kursus, men for at imødekomme den store interesse, er deltagerantallet udvidet til 40. Kurserne giver blandt andet deltagerne indsigt i e-handel, sociale medier, udnyttelse af kundedata og hvordan man får mere trafik på sin hjemmeside og flere kunder.

Også Frederiksberg Erhverv glæder sig over de mange tilmeldinger.

Fokus på onlinesynlighed
”I erhvervsforeningen er vi meget fokuseret på potentialerne i øget onlinesynlighed, både for den enkelte virksomhed og for byen som helhed. Og vi kan konstatere, at vi deler dette fokus med vores medlemmer, som har vist stor interesse for kurserne. Samtidig glæder jeg mig over det konstruktive samarbejde, erhvervsforeningen har haft med kommunen omkring kursusforløbet,” siger Henrik Kragelund, bestyrelsesmedlem i Frederiksberg Erhverv.

Virksomhederne kan selv vælge, om de vil deltage i alle fem forløb, og de har ingen udgifter forbundet med at deltage – udover selvfølgelig den investerede tid.

Bag initiativet Succes Online står en bred alliance af offentlige institutioner, private firmaer og større interesseorganisationer: Google, IT Branchen, FDIH, Erhvervsstyrelsen, ASE og Ivækst.