Den direkte vej til din butik/restaurant (nyhedsbrev feb 2019)

a

Frederiksberg Erhverv har indgået et samarbejde med qrUgo om et nyt Smart Tourism system. Der er tale om intelligente QR koder som gør det nemt for butikkerne at kommunikere med b.a. turister, som besøger hoteller i og omkring Frederiksberg. Systemet kan bl.a. henvise den direkte vej til netop din butik og/eller restaurant. Se nedenfor hvordan systemet fungerer.

Hvad skal I gøre? 
I første omgang skal I blot tage imod den særlige QR kode som er lavet til netop din butik. Sæt den i vinduet og du er med i systemet. Richard og Rinalds vil inden for kort tid komme rundt og dele QR koder rundt og det er gratis at være med i denne ordning.

Butikker og restauranter
Vi har bl.a. indgået en aftale med Cabinn Hotels om at afprøve systemet og samarbejder med dem om at udvikle systemet, så det tilgodeser butikkerne og restauranternes behov.

Tag godt imod Richard og Rinalds og værd med til at gøre det nemmere for vores turister og besøgende at finde rundt i byen – og at finde frem til netop din butik/restuarant.

I finder mere info nedenfor. I er velkomne til at kontakte mig for mere information, ligesom vi meget gerne modtager feedback fra jer.

Christian Jensen
Formand

Velkommen til nye medlemmer!

Frederiksberg Erhverv bliver ved med at vokse. Endnu engang kan vi sige hjertelig velkommen til nye medlemmer af foreningen:

Restaurant Frederiks Have ApS

Pigen & Diamanten ApS

Se hele medlemslisten her.

Bliv medlem af Frederiksberg Erhverv og…

  • …deltag i vores cafe-møder
  • …få hjælp til dialogen med kommunen om dine projekter
  • …bliv guidet til de rette kontakter ifm. arrangementer i byen
  • …styrk og udvid dit lokale erhvervsnetværk
  • …få indflydelse på byens udvikling og dens aktiviteter
  • …bliv en del af et lukket medlem-til-medlem forum
  • …få adgang til vores Event Service