Flere P-pladser – det ER muligt

P-kaelderFrederiksberg Erhverv har udarbejdet er forslag om etablering af 200 nye parkeringspladser tæt ved Gl. Kongevej. De mange parkeringspladser kan etableres igennem relativt overkommelige ændringer i kommunens planer for etablering af en parkeringskælder.

Kommunen planlægger etablering af en ny parkeringskælder er planlagt i forbindelse med opførelsen af en folkeskole på Grundtvigsvej. Skolebyggeriet vil kræve nedlæggelse af ca. 80 P-pladser, som kommunen vil erstatte med en parkeringskælder under den nye skoles skolegård. Imidlertid er der kun planlagt 60 P-pladser.

Frederiksberg Erhverv har udarbejdet et projektforslag, der kan skabe mere end 200 nye parkeringspladser. Foreningen foreslår, at parkeringskælderen indgår i en større strategi for parkering på Frederiksberg.

I forslaget fra Frederiksberg Erhverv indgår der også en række forbedringer af trafiksikkerheden i forbindelse med skolebyggeriet. Forslaget er indleveret til Frederiksberg Kommune, og du kan downloade det som pdf her.