FRB DAGE 2017 – tilmeldingen er åben!

Bliv en del af FRBDAGE – byens fest

Alle organisationer, foreninger, forretninger og private er velkomne til at deltage, når årets FRBDAGE løber af stablen i juni (pressemeddelelse fra Frederiksberg Kommune).

I weekenden den 9. – 11. juni 2017 lægger kultur-, forenings-, og handelslivet igen kræfterne sammen og fester for hele byen til årets FRBDAGE. FRBDAGE skaber en kulturel ramme om en bred vifte af oplevelser og tilbud til både borgere og besøgende, som viser Frederiksbergs kvaliteter på en anderledes måde.

Med årets tema, Vidensbyen, sætter vi fokus på Frederiksbergs mange studerende, iværksættere, virksomheder og foreninger, som hver især har stor viden inden for deres felt. Temaet skal tolkes bredt, og vi håber, at alle kan se sig selv i det og vil lade sig inspirere til spændende aktiviteter under FRBDAGE.

Du kan bidrage til festlighederne som arrangør med en aktivitet, som sponsor eller du kan stille faciliteter til rådighed.

Borgmester Jørgen Glenthøj (C) opfordrer alle til at deltage:

”FRBDAGE er en af de allervigtigste begivenheder i byen. Der er en helt særlig stemning, når vi mødes på kryds og tværs og udfolder byens mangfoldighed. Jeg glæder mig til FRBDAGE hvert år, og jeg håber at alle med en idé eller et projekt – uanset størrelsen – vil melde sig til og blive en del af den store fest,” siger han.     

Du kan tilmelde din aktivitet og få mere viden om FRBDAGE på hjemmesiden frbdage.frederiksberg.dk. Vi opdaterer siden løbende og du kan blandt andet læse om vigtige deadlines, muligheder for at søge tilskud til aktiviteter gennem Kultur- og Fritidsudvalgets puljer, downloade FRBDAGES logo og årets plakat og meget mere. Du kan også følge FRBDAGE på Facebook på facebook.com/FRBDAGE.

For at vi kan sikre, at aktiviteterne kommer med i det trykte program, skal tilmelding ske senest den 19. april 2017.

Yderligere oplysninger
Eventkoordinator hos Frb Kommune, Hanne Schønemann, telefon 3821 0131
Eventkoordinator hos Frb Erhverv, Victor Aalund, mail victor@frberhverv.dk