FRBDAGE 2020 aflyst

Kære alle medvirkende i FRBDAGE,

Så kom den sørgelige nyhed desværre også til os – FRBDAGE d. 12. – 14. juni 2020 er aflyst. 🙁 

Vi har, siden udmeldingen om at forbuddet mod større forsamlinger blev forlænget indtil 1. september, kigget på alternative løsninger for FRBDAGE i juni. Det er dog vurderingen, at det ikke vil give mening, da ånden i FRBDAGE er fællesskab, nærhed og fest i gaderne – noget der er rigtig svært at gøre på afstand eller hver for sig. 

Til gengæld arbejdes der nu på muligheden på at afholde FRBDAGE i sensommeren i stedet – hvis forbuddet ophæves til den tid. Det selvfølgelig meget usikkert, men vi vil gerne holde muligheden åben, da det simpelhen er for trist, hvis vi ikke kan bringe noget fest ud i de lukkede gader i år! Der er mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed for, at det kan lade sig gøre, og vi skal nok holde jer opdateret, hvis det skulle blive aktuelt!

Det er en rigtig trist meddelelse at bringe ud, at FRBDAGE aflyses, men jeg vil gerne bruge lejligheden til at sige stort tak til alle, der har medvirket så langt! Der har igen i år været stor opbakning til dagene – trods de dystre udsigter! Jeg krydser fingre for, at vi kan finde på noget senere. 

Men indtil da må i passe godt på hinanden – vi ses derude!

Hvis i har spørgsmål, må i endelig bare ringe eller skrive.

Med venlig hilsen

Victor Aalund-Olsen
Konsulent, Bylivs- & Eventkoordinator

Frederiksberg Erhverv
Gl. Kongevej 163, st.
1850 Frederiksberg C