Frederiksberg helt i bund i erhvervsklima undersøgelse (Nyhedsbrev sep 2019)

DI Lokalt Erhvervsklima 2019

Ingen fremgang for erhvervsklimaområdet på Frederiksberg

DI’s erhvervsklimaundersøgelse er netop blevet udsendt. Af den fremgår det, at de svage led i erhvervsklimaet er:

  • Den kommunale sagsbehandling
  • Brug af private leverandører
  • Uddannelse

Ser vi endvidere på embedsmændene og politikernes dialog med erhvervslivet – så er udviklingen nedslående – det går tilbage. Der er brug for mere lederskab på erhvervsområdet og dialogen med det lokale erhvervsliv, herunder erhvervsforeningen er et oplagt sted at starte. På baggrund af Erhvervsforeningens erfaringer fra samarbejdet med forvaltningen, borgmesteren og lokale politikere de sidste 5 – 6 år har foreningen udarbejdet en vejledning til hvordan erhvervsklimaet kan blive bedre på Frederiksberg.

Vi henviser til: Vejen til bedre erhvervsklima på Frederiksberg

Service betaler sig

Frederiksbergs sagsbehandling helt i bund i ny erhvervsundersøgelse: Erhvervsformand efterlyser forståelse for at service betaler sig.

For tiende år i træk har Dansk Industri taget pulsen på erhvervsvilkårene i 93 danske kommuner. Og her ligger Frederiksberg helt i bund, når det kommer til sagsbehandling og kontakt med kommunen, med en placering som nummer 86 ud af 93 danske kommuner. Det er ganske enkelt ikke godt nok, mener lokal erhvervsformand. Han efterlyser mere handling. 

Læs mere her: Service Betaler sig (pressemeddelelse 10. sep. 2019)

Resultat for Frederiksberg (DI Lokalt erhvervsklima 2019)

Se den fulde rapport:
Resultatet af årets Erhvervsklima undersøgelse for Frederiksberg

Frederiksberg Erhverv Politik

Vi har oprettet en ny sektion på hjemmesiden hvor vi fremover samler indlæg / artikler relateret til politik. Eksempelvis er alle artiklerne vi henviser til i dette nyhedsbrev at finde der.

Besøg sektionen her: Frederiksberg Erhverv Politik