Generalforsamling i Frederiksberg Erhverv bliver online i år – d. 28.april kl. 18.


Generalforsamling i Frederiksberg Erhverv bliver online  i år – d. 28.april kl. 18. 

Du kan stadig nå at tilmelde dig ved at sende en mail til:  info@frberhverv.dk Et link bliver tilsendt til de tilmeldte.
Her ser du dagsordenen : https://frberhverv.dk/2656-2/


Frederiksberg Fællesskaber

Frederiksberg Erhverv har i samarbejde med Kursustrappen etableret Frederiksberg Fællesskaber – som fysisk er beliggende på Kursustrappen, Kong Georgs Vej 21.

Her tilbyder vi kurser, foredrag, events m.m.- og formidler viden om iværksætteri, markedsføring, forretningsudvikling, bæredygtighed m.m. under navnet ” Erhverv & Kurser”.

Se mere her: https://www.kursustrappen.dk/erhverv-kurser/

Et af tilbuddene i ”Erhverv og Kurser” er  Frederiksberg Erhvervsnetværk . Det er  medlemmernes netværk med plads til både at skabe forretning sammen og til at udvikle deltagernes egne  virksomheder. Netværkets formål er:

•    At gøre en forskel for dig og din virksomhed
•    At skabe relationer, forretning, samt kompetenceløft
•     At skabe dialog om forskellige forretningsrelaterede temaer med et lokalt fokus 
•    Give adgang til eksklusive SoMe fora
•    At  styrker Frederiksberg som attraktiv erhvervskommune

Møder.
Vi sigter efter at mødes fysisk, men i pandemitiderne foregår alt online for efterfølgende at have mulighed for at mødes 1-1. Alle fysiske møder afholdes hos Kursustrappen
Tidspunkt: Online 8:00 – 9:30 og Fysisk 8:00 – 10:00.  Møderne  afholdes fast den 1. fredag i måneden på nær januar og juli.

Se mere her. https://frberhverv.dk/brochure/

Hvis du er interesseret i at deltage, er du velkommen d. 7. maj til onlinemøde.

Tilmelding pr. email til : info@frberhverv.dk


FRBDAGE 2021 er rundt om hjørnet – og selvom Covid19 stadig er iblandt os, har vi planer om at afholde en hyggelig og farverig dag, lørdag den 12. juni! 

Frederiksberg Erhverv vil sammen med Frederiksberg Kommune stå for markedsføring af dagen og alle arrangementer vil blive synlige på hjemmesiden www.frbdage.dk, www.visitfrederiksberg.dk og vi vil lave facebook-events med initiativerne.

Har du et event, som du gerne vil have med i programmet, skal du tilmelde det her: https://frbdage.frederiksberg.dk/arrangor.  

Her kan du også læse om retningslinjer og meget andet. Skriv også meget gerne en mail til os med dine ideer og planer – vi hjælper gerne på vej

Læs mere her: https://frberhverv.dk/frbdage-2021/