DETAILBRANCHENS DIGITALE UDVIKLING OG DE NYE FORBRUGERE – morgenmøde, 17. maj

DETAILBRANCHENS DIGITALE UDVIKLING OG DE NYE FORBRUGERE – morgenmøde, 17. maj


Kom og mød dine kolleger i detailhandlen på Frederiksberg – mandag d. 17 maj kl. 9.00 – 10.30 . Få viden og aftaler om konsulentbistand med dig hjem.

FÅ OVERBLIK – og bud på; HVORDAN UDVIKLER JEG MIN  BUTIK?

utiksejere står alene med det store ansvar, der følger med, når man ejer en butik. De slås med, hvordan de kan få mere omsætning. Fysiske butikker og webhandlen kæmper om kundernes opmærksomhed, og konkurrencen fra onlinehandlen vokser hver dag.

Forbrugerne stiller større krav, og der er et konstant pres på priserne. Coronakrisen har skubbet yderligere til den udvikling.

Frederiksberg Erhverv  får besøg fra Erhvervshus Hovedstaden, af to kyndige forretningsudviklere; Tina Wøldiche Pedersen og Mette Pedersen. De  vil fortælle os om: 
• Tendenser i detailhandlen lige nu
• Digitalt forbrugsmønster og adfærd
• Digital strategi
• Hjælp hos EHHS

Du får altså viden om tendenserne i detailbranchen og konsekvensen af corona-nedlukningerne. Hvordan har efterspørgslen ændret sig? Hvordan og hvorfor skal du tilpasse din virksomhed? Og ikke  mindst – hvor kan du få hjælp til at komme videre,?

Arrangementet  er ikke en gennemgang af digital implementering, men en kort præsentation af den digitale udvikling og dens betydning for detailhandlen samt info om, hvordan man kommer i gang – og videre med en digital omstilling. 

Arrangementet afholdes d. 17 maj på Kursustrappen, Kong Georgsvej 21, baghuset. Dørene er åbne fra kl. 8.30. Vi serverer kaffe, te og et rundstykke.

NB: Husk at medbringe  en negativ Covid test, som er mindre end 72 timer gammel.

Tilmelding til info@frberhverv.dk, gerne med det samme og senest d.14. maj kl. 12. Ring evt. og hør nærmere : Inge Faarborg, tlf: 27124263


Frederiksberg Forsyning graver i krydset Nyelandsvej/Falkoner Allé – fra 3. maj – 11.juni

Frederiksberg Forsyning skal fjerne en forureningskilde i vandledningsnettet, jf. vandforureningssagen i februar/marts. Derfor graver de i krydset Nyelandsvej/Falkoner Allé og lægger nyt vandstik ud for Nyelandsvej 13 og 14. 

Arbejdet finder sted fra mandag 3. maj – fredag 11. juni 2021 fra kl. 7 til 18 på alle hverdage
Læse mere her:http://www.frb-forsyning.dk/vigraver


Visit Frederiksberg Restaurant & Shopping guide er igen på gaden

Visit Frederiksberg udkommer nu igen med en  Shopping & Restaurant guide gennem nyhedsbrev, på Facebook og Instagram.Tilmeld dig nyhedsbrevet på http://visitfrederiksberg.dk

Hvis du vil tegne en annonce kan du henvende dig til Julie Lai Jensen på mail: julie@frberhverv.dk

BYEN ER ÅBEN – SoMe kampagne

Gennem Visit Frederiksberg, Facebook og Instagram, kører vi i øjeblikket kampagnen “Byen er åben – vi ses!”

Multikunstneren TomasTex Cenius har sagt ja, til at være det gode blikfang, for de mange spændende oplevelser, som et åbent Frederikberg byder på. 

Følg os på facebook og instagram

Start evt. her:
https://www.facebook.com/visitfrederiksberg/photos/a.524463110996405/3707074226068595//