Giv dine kunder og forretningsforbindelser en ekstra god jul på Frederiksberg

For andet år i træk bliver Frederiks Jul rullet ud over byen. I år med en ekstra nyhed i form af 24 spændende juleeventyr om drengen Frederik og nissen Polly, som kan høres som podcast på hjemmesiden www.frederiks-jul.dk. Derudover fortsætter den interaktive julekalender fra sidste år, der gemmer på 24 lækre gaver og oplevelser til butikker og institutioner på hele Frederiksberg.

Kalenderen er en hyggelig aktivitet i den ellers travle julemåned, og du kan nu give den videre til dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere, for på den måde at kaste lidt ekstra lys på julen.

Som en del af Frederiksberg Erhvervs netværk, tilbyder vi nemlig i år en rabat på 20% ved køb af mere end fem stk. Normalprisen er 39,95 kr./stk. inkl. moms.
Kontakt os på info@frederiksberg.dk eller telefon 2124 5735,

Desuden kan julekalenderen købes i flere lokale butikker rundt i hele byen – se oversigt på www.frederiks-jul.dk/forhandlere Overskuddet af kalendersalget går til støtte af Frederiksbergs idrætsforeninger (FIU), julebelysning samt videreudvikling af Frederiks Jul-konceptet.