Integration starter med et job

Vil du og dit firma hjælpe med at få flygtninge integreret i Danmark?

GODT I GANG er et nyt socioøkonomisk iværksætterinitiativ, som arbejder på at få flygtninge ud på arbejdsmarkedet så hurtigt som muligt.

De arbejder ud fra den overbevisning, at arbejdshandsker og danske kolleger er den bedste måde at falde til i Danmark på.

Derfor samarbejder Frederiksberg Erhverv med GODT I GANG om at bygge bro mellem virksomheder og flygtninge. På godtigang.eu kan virksomheder booke en flygtning til en korttidsansættelse. Det kan være for et par timer, en dag eller flere dage – alt efter, hvad der er behov for.

Non profit

Initiativet modtager ingen offentlig støtte, og vikartimerne sælges for 200 kr/time plus moms. Vikarerne – flygtningene – bliver betalt 125 kr/time.

Differencen på 75 kr/time dækker driftsudgifter i GODT I GANG.

Der er altså ikke nogen, der tjener penge på dette initiativ. På godtigang.eu kan man få et hurtigt overblik over initiativets regnskaber.

Sådan gør du

Der er en lang række jobprofiler i databasen på godtigang.eu. Eventuelle spørgsmål omkring kompetencer og udvalg af arbejdskraft kan opklares med et ring på +45 9386 2400.

Hvis virksomheden bliver glad for vikaren og ønsker at ansætte ham eller hende på del- eller fuldtid, er det let at overtage medarbejderen. GODT I GANG kræver ikke nogen formidlingsbetaling. Hele målet med firmaet er ganske enkelt at skaffe folk et arbejde – et rigtigt arbejde.

Ved køb af vikar-service hos GODT I GANG, kan firmaets navn eller logo lægges op på hjemmesiden, så man kan se, at den pågældende firma hjælper til med integrationen.

Samtidig er firmaet velkommen til at bruge GODT I GANGs navn og logo i forretningen eller hjemmesiden og vise, at der gøres noget for integrationen i Danmark.

KONTAKT:

GODT I GANG IVS – CVR 3738 3864
godtigang.eu
Linnevangs Alle 6, 2.sal
2000 Frederiksberg
Tlf: +45 9386 2400