Kan de finde Frederiksberg?

Frederiksberg kort_picmonkeyedFrederiksberg er den kommune i Danmark, der fylder mindst på landkortet, men når det gælder kulturelle og historiske seværdigheder hører byen til blandt sværvægterne. Det er bare ikke så nemt at få øje på, mener Frederiksberg Erhverv. Vi inviterer til debat og dialog om turismeindsatsen på “cafe-møde” onsdag den 6. januar kl. 18.30.

“Foreningen har udarbejdet et forslag til en ny og styrket indsats for synliggørelsen af Frederiksberg på det turismemæssige og kulturelle område. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at komme og give deres besyv med”, fortæller formand for Frederiksberg Erhverv.

Laura Lindahl Morten Jung (1)På mødet deltager også formanden for Kultur- og Fritidsudvalget i Frederiksberg Kommune, Morten Jung (Radikale Venstre) samt folketingsmedlem og formand for Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget i Frederiksberg Kommune, Laura Lindahl (Liberal Alliance). Begge politikere giver hver med et kort oplæg deres input til debatten. Derefter er der dialog mellem tilhørere, politikere og erhvervsforening.

Nogle af de centrale elementer i erhvervsforeningens forslag er etableringen af et lokalt turistkontor og en online platform. Et vigtigt argument for at tiltrække flere besøgende til byen er at gavne byens handelsliv.
“En styrket turismeindsats rummer et potentiale for at hæve omsætningen i byens detailhandel med 10 pct.”, fortæller Christian Jensen.

Mødet varer fra kl. 18.30 til 21.00 og afholdes på Edison Teatret, Edisonsvej 10. Der serveres sandwich samt te/kaffe. Pris: 50 kr. Drikkevarer kan købes på stedet.

KLIK HER for tilmelding

Hent Frederiksberg Erhvervs forslag til ny turismeindsats HER