Tak for julepynten

For mange er det en selvfølge, at der lige nu hænger julepynt op over byens store handelsstrøg. Og selvom man dårligt kan forestille sig julen uden julebelysningen over gaderne, så kommer den ikke af sig selv.

Frederiksberg Erhverv takker de mange butikker, som i år har valgt at være bidragyder til ophængning af byens julepynt. For mange virksomheder er det heldigvis en tradition og en selvfølge at bidrage til den fælles julebelysning, og nye støtter har heldigvis også meldt sig i år.

mærkatFrederiksbergFonden bakker op

“Vi har i år haft en større tilslutning fra især butikkerne og det er vi naturligvis meget glade for, ikke mindst fordi vi i år har haft ekstra udgifter til installation af udvendige stikkontakter. Disse installationer havde ikke været mulige uden støtte fra også FrederiksbergFonden, som vi også er tak skyldig”, siger formanden for Frederiksberg Erhverv. Christian Jensen.

Alle bidragydere har fået en mærkat, de kan sætte på butiksfacaden, i bilens bagrude etc. Send dem en venlig jule-tanke, når du ser mærkaten.