Manu Sareen og FRB fejrer kvinderne

SONY DSCFor 100 år siden fik kvinderne valgret, og det skete ikke mindst takket stærke pionerer blandt Frederiksbergs kvinder. Derfor har Frederiksberg Erhverv og Frederiksberg Kommune valgt at fokusere på Frederiksberg i 100 år, når de 5.-7. juni afholder de årlige FRBdage.

Manu Sareen, der bl.a. er minister for ligestilling holder derfor tale på Værnedamsvej på Frederiksberg lørdag den 6. juni kl. 10.25. Borgmester Jørgen Glenthøj, holder åbningstalen, lige inden ministeren går på talerstolen.

Manu Sareen, Radikale Venstre, Kirkeminister“Vi er glade for, at ministeren, der jo selv bor på Frederiksberg, vil hjælpe os til at markere en vigtig milepæl i vores demokratis og bys historie”, siger formand for Frederiksberg Erhverv, Christian Jensen.

FRBdage er en årlig begivenhed, hvor erhvervslivet, repræsenteret ved Frederiksberg Erhverv, og kommunen går sammen om at give byens børn og voksne en weekend med masser af oplevelser og aktiviteter rundt omkring på byens gader. Om lørdagen lukkes flere af de store handelsstrøg af for biltrafik, og de forretningsdrivende leverer alt fra streetjazz til rodeo-ridning på bedste byfest-manér.