Sommeren kom til FRB

Værn_3Årets første rigtige sommerdag kastede sol og varme over FRBdage, da de forretningsdrivende på byens store handelsstrøg gjorde lørdag den 6. juni til en helt speciel dag i byen.

Frederiksberg-borgere i tusindvis myldrede rundt i gaderne i lørdags, hvor forretningerne bød på meget mere end gode tilbud. Dagen blev sat i gang af to veloplagte taler fra henholdsvis borgmester Jørgen Glenthøj og minister for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold, Manu Sareen.

De mange, der havde valgt at bruge sommerdagen på Frederiksberg, blev budt på både morgenbrød og shows, og et hav af andre tilbud og fornøjelser på de store handelsstrøg, Gammel Kongevej, Værnedamsvej, H.C. Ørstedsvej, Thurøvej og Peter Bangs Vej.

HCØ_3Flot erhvervs-opbakning

FRBdage forløb fra 5. til 7. juni. Det er Frederiksberg Kommune, som i samarbejde med foreningen Frederiksberg Erhverv arrangerer dagene, hvor lørdagen i høj grad afhænger af engagementet hos de forretningsdrivende.

“Vi har i Frederiksberg Erhverv lagt et stort stykke arbejde i planlægningen, og det har været en stor fornøjelse at opleve den flotte opbakning, vi har fået til FRBdage fra rigtig mange af byens forretningsdrivende. De fortjener et kæmpe skulderklap”, siger formanden for Frederiksberg Erhverv, Christian Jensen.