Nyhedsbrev marts 2020

Køb lokalt – kampagner

Mange butikker har længe været trængt og corona-virusset gør kun situationen værre. Erhvervsforeningen er klar over at situationen er alvorlig. Vi har lavet en kort vejledning til hvordan butikker, som vælger at holde åbent, skal og kan forholde sig og den finder du i denne nyhedsmail.

Vi har igangsat en kampagne for at købe lokalt og at det er sikkert at handel lokalt. Disse kampagner kører på vores online platforme: shoppingFrederiksberg og Visitfrederiksberg. Like og del opslagene så vi får dem så langt ud som muligt.

Erhvervsforeningens hovedkampagne ”Lokale butikker – sammen skaber vi byen” er den samlede ramme for de aktuelle kampagner. Disse kampagner er nu kørt i flere dage og vil fortsætte i den kommende tid. Kom endelig med ideer til konkrete budskaber, der passer ind her. Bak op og hjælp hinanden og vis vi står sammen i erhvervslivet når det gælder.

Erhvervsforeningen planer om forskellige crowdfunding kampagner vil blive fremskyndet og tilrettelægges sådan, at vi kan støtte de trængte butikker. Her må vi følge de regler som gælder for støtte og crowfunding kampagner.

Corona virus vejledning

Hvilke tiltag kan du gøre for at forebygge spredning af Corona virusset og samtidig holde din virksomhed åben?

Læs mere her

Møde aflysninger

Som følger af Conora virusset er 
Frederiksberg Turistforum’s møde den 18/3 samt 
Erhvervsforeningens generalforsamling den 25/3 aflyst.

Læs mere her