Fælles indsats ved FRBdage 5.-7. juni

Også i år er Frederiksberg Erhverv aktivt medvirkende i FRBdage, der løber af stabelen fredag 5/6 til søndag 7/6. Vores fokus ligger på lørdagen med målet er at få skabt så meget liv og handel som muligt.

Dette kræver både kompetent projektledelse og fælles indsats. Hvad angår ledelsen, så er den på plads. Vi har nemlig været så heldige at kunne indgå aftale med Victor Aalund-Olsen, der også sidste år varetog opgaven med stor succes.

Victor-300x169I forhold til den fælles indsats vil du sandsynligvis snart blive kontaktet af Victor, hvis du har forretning på H.C. Ørstedsvej, Gl. Kongevej, Peter Bangs Vej, Værnedamsvej eller Thurøvej. Tag imod ham med et smil og også gerne med nogle gode ideer til, hvordan din forretning kan bidrage til en festlig handels-lørdag. Alle andre må meget gerne også deltage/bidrage, men Victor er nødt til at fokusere indsatsen ift. tid og kræfter.

Victor er uddannet landskabsarkitekt/bydesigner og har en stor passion for at skabe mere liv i byens rum. Det gør han bl.a. ved at tage personlig kontakt til lokale aktører i et konkret område for at inddrage dem aktivt i bylivet og dermed også i udviklingen.

Det er med denne tilgang, at Victor er gået ind i planlægningen af FRBdage 2015, hvor han vil invitere dig til at tage aktiv del i dit nærmiljø. Ikke blot for at skabe én god dag med masser af oplevelser til borgere og shoppere i Frederiksberg, men også for på det lange sigt at sikre udviklingen af byens handelsstrøg.

Du kan komme Victor i forkøbet og kontakte ham med dine ideer, inden han kontakter dig. Ring til ham på mobil 2124 5735.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.