Åbent møde om turisme 18. marts 17-19:00 (aflyst)

Frederiksberg Turistforum: Åbent møde onsdag den 18. marts kl. 17.00-19.00

Bemærk: grundet Corona virus er dette møde aflyst!

Frederiksberg Turistforum inviterer til åbent møde om det stigende antal turister på Frederiksberg for alle virksomheder og borgere på Frederiksberg.     

Sted: Restaurant Pilen, Pile Allé 14B, 2000 Frederiksberg.

Tema: Lokal turistservice – vil du også turisterne?

Alle prognoser peger på, at de seneste års øgede turiststrøm til Hovedstaden vil fortsætte.

Baggrunden er blandt andet vores historie, livskvalitet samt livsstil i bredere forstand – og dermed ingredienserne i det ”brand”, der i de seneste år har ført flere turister til Danmark i almindelighed og hovedstaden i særdeleshed.

Frederiksberg har med sin geografiske placering et helt naturligt ansvar for at byde sig til og bidrage med den mangfoldighed af oplevelser, som vi kan byde på. Den ny MetroCity-ring har i den forbindelse bundet Frederiksberg endnu bedre sammen med det centrale København – dvs. øget tilgængelighed.

Frederiksberg Erhverv etablerede i 2017 hjemmesiden www.visitfrederiksberg.dk der retter sig mod turister samt byens borgere. Hjemmesiden er velbesøgt og anvendes aktivt af lokale virksomheder, foreninger og organisationer.

Der er derfor taget initiativ til at opgradere hjemmesiden og den lokale turistindsats og service.

Som led i dette arbejde inviterer Frederiksberg Turistforum til et åbent møde, Pile Alle 14B, hvor der vil blive sat fokus på den lokale turistservice og sitet VisitFrederiksberg. Mødet henvender sig til dem som har interesse for formidling af “Frederiksberg som Brand” i bred forstand og kan se sig selv som frivillig i nogle af de mange opgaver der er knyttet til den lokale turistservice.

Mødet afsluttes med en sandwich

Tilmelding

  Næste møde: Onsdag 25. marts kl. 18:30-21:00

  Generalforsamling – Frederiksberg Erhvervsforening

  Erhvervsforeningen version 2.0 – Sammen skaber vi byen – Din virksomheds fremtid? – og vi arbejder mere og mere målrettet for dig!
  Vil du høre mere om hvad vi i Erhvervsforeningen har brugt kræfterne på i det forgangne år, og høre om planerne for fremtiden – så skal du deltage i medlemsmødet & generalforsamlingen.

  Sæt kryds i kalenderen onsdag den 25. marts 2020.

  Tilmeld dig her:

   Åbne netværksmøder

   Frederiksberg Erhvervsnetværk arrangerer åbne netværksmøder som henvender sig til alle virksomheder på Frederiksberg.

   Kontaktinfo:
   Frederiksberg Erhverv
   Gl. Kongevej 163
   1850 Frederiksberg C.
   www.frberhverv.dk
   info@frberhverv.dk
   Tlf: 40 91 96 83