Cafe-møde i Frederiksberg Centret 7/9

Frederiksberg CentretCafe-møde onsdag 7. september kl. 18.30

TILMELDING HER!

Det er gået godt for Frederiksberg Centret, siden åbningen af 25 nye butikker i marts 2015 i forbindelse med tilbygningen. Centret har i år både vundet den europæiske pris for bedste renovering af et shoppingcenter i mellemstørrelse og er som det første center nogensinde blevet kåret til Nordens Bedste Shoppingcenter.

Frederiksberg Erhvervs første cafe-møde efter sommerferien bliver et besøg i centret, hvor Vibeke Quist, Marketing Manager og Chef for Centerforeningen, giver os et indblik i centrets kunder. Hvor kommer de fra? Hvad er deres foretrukne transportmiddel? Hvilke omgivelser prioriterer de, når de shopper? Hvilke områder og centre i Hovedstadsregionen er de største konkurrenter?

Frederiksberg Centret er i høj grad med til at tiltrække besøgende til byen – kom og bliv klogere på, hvem byens gæster er og deltag i dialogen om, hvordan erhvervslivet på Frederiksbergs i højere grad kan samarbejde om fælles vækst.

Vi mødes i foyeren lige indenfor hovedindgangen (Falkoner Alle 21) kl. 18.30. Der serveres sandwich eller lignende inkl. drikkevarer, og ca. kl. 19.00 begynder oplæg og dialog.

TILMELDING HER!