Erhvervsnyt – August – 2022

Håber i alle har haft en god sommer. Vi har brugt sommeren på at udvikle og planlægge den lokale erhvervsservice fra Frederiksberg Erhvervshus. Vi er klar til en spændende sæson i lokalerne på kursustrappen.

Programmet indeholder en række nye tiltag inden for erhvervsnetværkene og den generelle erhvervsservice inden for f.eks. Markedsføring: Fadebook Marketing, Google Ads og hjemmesider. Det foregår i samarbejde med den digitale marketingekspert Jakob Wulff.

God læselyst

Med venlig hilsen

Christian Jensen

Formand

Frederiksberg Erhverv


Netværk for erhvervsdrivende

Det første fælles erhvervsnetværksmøde er fredag den 12. august kl. 8:00 – 10:00. Vi udarbejdet en ny struktur der gør vores netværksmodel mere skalerbar for dig og din virksomhed.

Kom og hør et spændene indlæg er direktør Kristian storm-Jørgensen fra typoconsult.

Energivenlige hjemmesider v/direktør

Kristian storm-Jørgensen fra typoconsult.

TypoConsult A/S

Rathsacksvej 1

1862 Frederiksberg C

Tel: +45 70 20 70 36

Email: info@typoconsult.dk


Virksomhedskonsulenter

Driver du en konsulentvirksomhed og har du interesse for dels at komme i kontakt med lokale virksomheder og dels at samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden så er du velkommen til at deltage i det fælles netværksmøde fredag den 12. august…


Erhvervskonference & Erhvervsstrategien

Efterårets erhvervskonference med prisuddelinger er under forberedelse og der vil være mere nyt herom i næste udgave er Erhvervsnyt…