Få din egen låge i Frederiksbergs nye julekalender

julekalenderFrederiksberg Erhverv lancerer dette år en ny attraktiv mulighed for erhvervsdrivende på Frederiksberg: Frederiks Julekalender. Det sker som et led i at trække julen – og børnefamilierne – ud i byens gader. Kalenderen giver en helt ny mulighed for at skabe relationer til byens borgere.

Kalenderen fungerer som et slags kupon hæfte, hvor hver enkelt låge giver adgang til en konkurrence, workshop, leg, uddeling af godter, vareprøver, tilbud eller andet fra en af byens erhvervsdrivende. Julekalenderen vil på den måde give byens børn og familier små ”opgaver”, der skal løses undervejs i julemåneden samtidig med, at 24 butikker/virksomheder får mulighed for at tiltrække ekstra mange besøgende.

Kalenderen trykkes i 5000 eksemplarer og sælges for 25 kr. i diverse forretninger og institutioner på Frederiksberg samt ved juletræstændingen den 28 november på Rådhuspladsen på Frederiksberg.

Skal du være blandt de 24 erhvervsdrivende, der får ekstra besøg i julemåneden og mulighed for at skabe personlig kontakt til Frederiksberg borgere, så kontakt bylivskonsulent Victor Aalund-Olsen på mail victor@frberhverv.dk eller telefon 2124 5735.

OBS: De deltagende virksomheder udvælges efter først til mølle-princippet.