Ny eventkalender for butikker på Frederiksberg

Som et led i Visit Frederiksbergs arbejde med markedsføring af Frederiksberg og butikkerne i byen etableres der en eventkalender på sitet VisitFrederiksberg.dk. Eventkalenderen har til formål at skabe overblik over de lokale shopping-events, der findes i byen for lokale handlende og besøgende og turister.

Det er bl.a. Visit Frederiksbergs formål at synliggøre din butik, dine kundearrangementer, produkter m.m. på sociale platforme, der dermed understøtter butikkens egne aktiviteter på de sociale medier.

Det arbejde varetages af blogger Charlotte Caroline, som er sociale medier ansvarlig for Visit Frederiksberg. Charlotte kan efter aftale sørge for tilrettelæggelsen af hele eller dele arrangementet med henblik på at opnå den størst mulige synlighed og skabe den størst mulige PR-værdi for butikkens brand.

Læs mere om Charlotte Caroline her: charlottecaroline.com

Så nemt er det:

Næste gang du fx afholder kundeaften, event for bloggere eller andet, skal du blot være tilstede for dine kunder. Charlotte sørger for alt materiale op til, under og efter eventen:

Op til eventen får i synlighed og branding i form af et skriv på visitfrederiksberg.dk, vi deler eventen i jeres butik på facebook og reklamerer for det på Charlotte Carolines sociale medier (instagram: @charlottecaroline_ )

Under eventen sørger Charlotte for at styre butikkens sociale medier i form af live streaming og instagram/snapchat stories, således får kunderne indblik i eventen – Charlotte skyder billeder fra eventen samt filmer og laver en video fra eventen som i kan bruge til efterfølgende PR

Efter eventen modtager butikken materialet, som ligeledes postes på Visit Frederiksbergs youtube og hjemmeside – alt med direkte links til jer! – I får et unikt blogindlæg på charlottecaroline.com med direkte links til butikken

Meld dig i kalenderen allerede nu og få den synlighed, din butik fortjener!

Kontakt: info@charlottecaroline.com

Eksempel på event hos ENZO, Gammel Kongevej den 20. april 2017: