Erhvervsnyt Februar 2024

Iværksætter på Frederiksberg

Frederiksberg Erhverv har en række tilbud til iværksættere.

Drømmer du om at starte din egen virksomhed? Vi er parate til at hjælpe dig på vej med individuel vejledning og sparring omkring dine ideer og udfordringer. Sammen lægger vi en strategisk handlingsplan for din virksomhed så du på en nem og overskuelig måde kan komme videre.

Nyudklækket, etableret eller erfaren, det spiller ingen rolle. Hos Frederiksberg Erhverv har vi løsninger til hvordan du kommer videre med din virksomhed.

Vi tager udgangspunkt i din kunderelationer, Organisation og Forretningskoncept. Derudover har vi fokus på Branding af din virksomhed, SO-ME, kommunikation, produktudvikling, målgrupper, salg og markedsføring mm.

Du får styr på dine produkter og prissætning. Du kan analysere på dine kundesegmenter, kender dine konkurrenter og du ved hvordan du skal markedsføre dig, for at nå ud til dine kunder.

Kontakt vores erhvervskonsulent Tristan Gudberg. Mail: tristan@frberhverv.dk


Markedsføring på websites og sociale medier

Frederiksberg Erhverv aktiviteter inden for branding og markedsføring retter sig imod lokale virksomheder, butikker, handelsgaderne og byen Frederiksberg. Vi er stolte af, at de samlede markedsføringsaktiviteter vi tilbyder over for lokale virksomheder, er blandt det mest omfattende program i Danmark.

Vores platforme på websiden

Vores markedsføringsaktiviteter omfatter lokale butikker, vores handelsgader og byen som kultur- og handelsby. Vi benytter de to sites: Frederiksberg Virksomhedsguide og Visitfrederiksberg, med tilhørende facebook og instagram konti. Dette, for at understøtte butikkernes egne kampagner på egen sites, facebook og instagram. Ved at bruge de fælles platforme kan den enkelte butik nå ud til mange flere og deltage i kampagner med budskaber, som når andre relevante målgrupper.

Frederiksberg Virksomhedsguide: Her registreres alle typer af virksomheder og fungere som en lokal telefonbog, hvor kunder kan finde relevante lokale virksomheder.

VisitFrederiksberg: Her kan alle signaturbutikker og restauranter være med, som er relevant for besøgende og turister.

Kampagner på sociale medier

Frederiksberg Erhverv råder over tre facebookgrupper, som vi tager afsæt i til kampagner for din virksomhed, butik, restaurant, din gade, din bydel m.m.: Visit Frederiksberg, Shopping Frederiksberg og Frederiksberg Virksomhedsguide.

Frederiksberg Virksomhedsguide: her laver vi generelle kampagner for lokale virksomheder – typisk håndværksvirksomheder og virksomheder inden for service og sundhed – og her er målgruppen de lokale kunder og dem udefra, der gerne vil i dialog med virksomheder på Frederiksberg.

Visitfrederiksberg: her laver vi kampagner for butikker, restauranter og handelsgader/bydele. Der er tale om brandingkampagner med fokus på, hvad man kan opleve på Frederiksberg, herunder shopping oplevelser.

Shoppingfrederiksberg: Her laver vi kampagner for butikker og restauranter. Det er typisk markedsføring af den enkelte butiks produkter og her er er der mulighed for at markedsføre tilbud.

Igennem det sidste år har vi oplevet en stadig større interesse fra jer om hvad vi tilbyder. Vi besøger løbende virksomheder og butikker og vil du gerne have besøg så kontakt vores kommunikations- og virksomhedskonsulent Inge Faarborg. Mail: inge@frberhverv.dk


Har du også bemærket den triste tendens?

I har sikkert alle registreret at flere af vores lokale politikere har opdaget at flere af byens butikslokaler står tomme. Det er selvfølgelig trist, at der skal en større krise i detailhandlen til for, at erhvervslivet får den opmærksomhed de bør have hele tiden.

Frederiksberg Erhvervs undersøgelse blandt byens virksomheder i 2015 pegede på to ting:

  1. Flere kunder ud i gaderne ved bl.a. at satse på turisme.
  2. Stærke lokale erhvervsnetværk.

Dette har været udgangspunkt for meget af det arbejde vi har lagt i vores deltagelse i det kommunale erhvervsråd. Dette desværre uden at hverken politikere eller forvaltningen har fundet anledning til at sætte proaktivt ind på baggrund af vores analyser og oplæg til handling.

Nu har vi tilsyneladende fået opmærksomheden og vi vil naturligvis gå konstruktivt ind i en fortsat dialog.

Når der igennem en årrække har manglet en samlet indsats over for detailhandlen, så bør vi alle være opmærksom på, at der ingen nemme løsninger er på at få vendt udviklingen.


Har du brug for et netværk?

Vi har to netværksgrupper vi vil præsentere for dig i dette nyhedsbrev. Hvis der bliver interesse og behov, kan vi oprette flere, med den profil som passer.

Frederiksberg Erhvervsnetværk: A for Aktivt Erhvervsnetværk er vores udgangspunkt.

Er du selvstændig og har virksomhed på Frederiksberg? Har du mod på at bidrage og få sparring omkring, salg, marketing, økonomi samt kommunikation, så er dette lokalt forankrede og fortrolige netværk et godt sted at starte.

Vi mødes den første fredag i måneden kl. 07:30 -10:00 – hvor der er sørget for velforberedte og inspirerende oplæg.

Vi møder hinanden i vores værdigrupper samt 1:1 møder for at skabe endnu større værdi for hinanden og vores virksomheder. I øjeblikket arbejder vi med vores profiler og gør os skarpe over for de lokale på Frederiksberg.

Kom forbi os på fredag i næste uge hvor vi gennemgår de nye regler fra Google som træder i kraft i marts som du skal være opmærksom på for at sikre din synlighed fremadrettet. Jakob Wolff ekspert fra Be-frank med speciale i Google Ads, SEO og SoMe annoncering vil vise de nye tiltag samt dele værktøjer du selv kan gøre brug af efter hans oplæg.

Vi udforsker videre i vores AI eventyr og denne gang vises der et fantastisk værktøj til hjemmesider.

Vi starter med netværk og morgenmad fra kl. 07:30 og starter netværksmødet kl. 08:00.

Kontakt Antonio Bibovski som har faciliteret flere Erhvervsnetværk i Danmark og har bred erfaring med digitalisering, uddannelse, kommunikation samt netværk. Antonio speaker jævnligt omkring emner som Microsoft Outlook effektivisering, Online møder, LinkedIn, AI muligheder og er vores CRM-guru.

Det samskabende erhvervsnetværk på Frederiksberg: Det er det seneste netværksskud på stammen i Frederiksberg Erhverv. Netværket mødes 3. onsdag i måneden fra kl. 8.00 – 10.30. Her er den tætte sparring i fokus, aktuelle udfordringer får plads og der samskabes løsningsforslag i en kreativ atmosfære. En fast ingrediens i netværket er ’den skæve stol’, hvor en gæst fra helt andre miljøer end vores egne inviteres ind til at bidrage med et inspirerende blik og input.

Så føler du dig nogle gange alene om at skabe din forretning, og kunne bruge både med og modspil – så kontakt netværkets facilitator Inge Faarborg på iwf@iwf.dk eller se på LinkedIn

Hvis du oplever og har interesse for at deltage i og skabe netværk med andre som du finder relevant for dig så kontakt os endelig.


Copyright © * 2024 Frederiksberg Erhverv, All rights reserved.

Postadresse:
Gammelkongevej 163
1850 Frederiksberg C

info@Frberhverv.dk