Frederiksberg med passer og lineal

Rådhuspladsen_streg copyKom til cafe-møde 3. februar

Trafikforhold, byrum og forbindelseskorridorer. Hvordan skal stregerne tegnes, hvis Frederiksberg skal forblive fremkommelig for både gående, cyklende og kørende borgere, samtidig med at den inviterer turister, gæster og borgere til at tage ophold i både små og store bymæssige oaser.

Michael VindfeldtDet er emnerne, når Frederiksberg Erhverv onsdag den 3. februar igen inviterer til cafe-møde. I tråd med emnet afholdes mødet denne gang hos en af landets største arkitektvirksomheder, JJW Arkitekter på Finsensvej 78.

Oplægsholdere er igen to kommunalpolitikere med noget på hjerte.Michael Vindfeldt fra Socialdemokraterne og Balder Mørk Andersen fra SF indleder mødet hver med et kort oplæg, hvorefter ordet er frit.

Balder Mørk Andersen“Rammerne i JJW Arkitekters meget spændende lokaler er de helt rette til et møde, hvor vi drøfter udformningen af vores by og muligheden for ind imellem at sprænge rammerne”, siger formand for Frederiksberg Erhverv, Christian Jensen, der under mødet kort vil fortælle om erhvervsforeningens oplæg til fremme af turismeindsatsen på Frederiksberg (klik her og hent) samt foreningens forslag om at gøre Henrik Steffensvej til et byrumskorridor mellem Grundtvigsvej/Landbohøjskolens have og Gl. Kongevej (klik her og hent).

Tilmeld dig her